Нашите марки

                                                 

Висококачествена и ефективна грижа за кожата на реалистични цени!

 

ЗАЩО СМЕ СПЕЦИАЛНИ?

 

Ние използваме само най – новите и напреднали КЛИНИЧНО ДОКАЗАНИ съставки за видими резултати! Нашата формула съдържа активни нива от доказани съставки, за направата на действащи продукти които “отстъпват” само с по – ниската си цена на луксозните марки.

 

Ние не завишаваме цените, за да плащате за скъпа реклама и луксозни опаковки. Всичко за което ни е грижа и нашите усилия са насочени единствено към създаването на качествена и работеща формула. Разгледайте нашите серии продукти "Драконова кръв", "Змийска отрова", "Хиалуронова серия" и "Витамин C"

 

 

 

 

 

 

 

 

Съвременен и иновативен бранд с натурална грижа за коса създаден в сърцето на Soho, Лондон! Natural World включва няколко сериии продукти с цялостна грижа за Вашата коса. Шампоани, Балсами, Масла и Маски за коса Argan Oil of Morocco, Brazilian Keratin, Chia Seed Oil, Coconut Water, Charcoal & Mint, Paw Paw & Quinoa, Macadamia Oil and Caffeine Power.

 

 

     Натурално извлечени съставки!                  БЕЗ ПАРАБЕНИ, ФОСФАТИ, ФТАЛАТИ, ОЦВЕТИТЕЛИ ГЛУТЕН!   

 

 

Всяка серия продукти е фокусирана върху чести проблеми свързани с косите,  за да превърне изтощената, суха и непокорна коса в гладка,копринено мека и бляскава. 

      

 Шампоан, Балсам, Масло АрганШампоан, Балсам, Масло КератинШампоан, Балсам, Масло Активен Въглен и МентаШампоан, Балсам, Масло ЧиаШампоан, Балсам, Масло Кокосова водаШампоан, Балсам, Масло Пау Пау и Киноа 
 
 
 
 

 

 

                                                                       

  
 

Създадена в сърцето на Лондон от 1994 година JANINA ULTRA WHITE е марка №1 за натурално и безопасно избелване на зъби. Целта е всеки да постигне искрящо бяла усмивка и същевременно оптимално орално здраве. 

JANINA Ultra White са уникална серия пасти и ленти за избелване на зъби с иновативен и клинично доказан състав. Избелващите пасти JANINA включват патентован избелващ Бромей комплекс от ензимите Бромелаин на Ананас и Папаин на Папаята, Течен Емайл, Ксилитол и много други съставки за перфектна устна хигиена.

 

 

    

 

 

 

                                                                                                        

 

Суперчетката за зъби Dr.Barman`s е изобретена през 1989 година в Норвегия. Тя е патентована и бива награждавана множество пъти през годините за своята изключителна ефективност и опростена употреба. Има редица клинични изследвания, които доказват преимуществата в почистването на зъбите и запазването на оралното здраве.

 

Марката Dr. Barman`s и нейните продукти за дентална грижа са постоянен синоним на качество за тези, които се фокусират върху по – добра устна хигиена!

 

                                                               

 

                                                                               

 

 

Достигнете нови измерения за грижата на вашата коса с Mediterranean и иновативната формула Hydrarestore ComplexTM!

Mediterranean Hair са единствените продукти в широката дистрибуторска мрежа извън скъпо струващите порофесионални серии, чиято формула включва Колаген и Хиалурон, създавайки висококачествени премиум решения за вашата коса на достъпна за всички цена!

 

The Mediterranean Hair range осигурява до 130%* допълнителна хидратация. Подсилва роговия слой на косъма, подхранва и заздравява косата, докато я предпазва от увреждане **.

 

* В сравнение с нетретирана коса.
** Благодарение на адекватнoто съдържанието и поддържане на влажност в роговия слой на кожата.

 

 

 

     

 

 

 

Пълната гама продукти за тяло Mediterranean Body се грижи кожата Ви да е винаги здрава, стегната и защитена!

 

Благодарение на иновативната формула с Hydrarestore ComplexTM, серията Mediterranean Body е единствената в широката дистрибуторска мрежа с Колаген и Хиалурон, предлагайки 160% повече хидратация* докато подобрява естествената бариера на кожата.

 

Кожата е по - добре защитена от преждевременно стареене** и изсушаващия ефект на слънцето и вятъра, докато става все по - сияйна, стегната и устойчива на вредните влияния.

 

Открийте пълната гама продукти за тяло на Mediterranean Body с уникална подбрани аромати.

 

Всички продукти в серията за тяло Mediterranean Body са дерматологично тествани!


* В сравнение с нетретирана кожа. ** Благодарение на адекватнoто съдържанието и поддържане на влажност в роговия слой на кожата.

 

 

 

 

 

 

За първи път, боядисвнето на косата се превръща в ритуал с грижа за косата. За първи път боя за коса е толкова нежна и ползотворна като балсам за коса.

 

Дълготрайната боя за коса с иновативна Hydrarestore ComplexTM предлага 86% повече хидратация*!

Достатъчно количество влажност в тъканта на косъма за подхранена и здрава коса!

 

В същото време натуралното органично масло от маслини в Mediterranean color предпазва от свободните радикали. 

 

По този начин, сега вече може да се насладите на интензивен и равномерен, дълготраен цвят, професионален резултат, 100% покритие на белите коси и еластичност. Открийте перфектния цвят за вас сред 60 нюанса!

 

* В сравнение с нетретирана коса.

Съотношените на миксиране на Mediterranean COLOR с Mediterranean COLOR Oxycream is 1:1. За по - силно изсветляване съотношението е 1:2.

 

 

                                                                 

 

 

 

                                                                                                  

                                                                                                         

                                                                                                   

MEDITERRANEUM NOSTRUM е висококачествена линия продукти за коса, лице и тяло. Серията се базира на органично масло от Маслини и органично Арганово масло, които предлагат изключителна ефективност при грижата за кожата и красотата.

 

Освен това продуктите са без Парабени и съдържат допълнителни съставки и предимства, като екстракт от охлюв, Vitamin E, Vitamin PP, Хиалуронова киселина, UVA - FIlter, UVB - FIlter, Алое Вера и много други.

 

MEDITERRANEUM NOSTRUM покрива всяка специална нужда на вашата кожа за почистване и грижа, като използва цялата сила на природата.