Доставка

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

 

  1. След като в онлайн магазина на Maribella.bg постъпи поръчка от Потребител, същият получава потвърждение на поръчката чрез електронно писмо на посочения от него имейл адрес и/или с обаждане на посочения от него телефонен номер.
  2. Доставка се прави само на успешно приети поръчки. 
  3. Доставката на поръчана стока не се извършва в Неделя и в официални празници.
  4. Доставката се извършва до точно и коректно посочен от Купувача адрес (независимо дали жилищен или служебен) или до офис на „Куриер” в съответнoто населено място. Цената на доставката е фиксирана ( 4 лева) и не се променя независимо дали е избран личен адрес или офис на куриер.
  5. Поръчките получени до 16:00 ч. се изпращат с експресна доставка за следващия работен ден или най - ранния възможен в който куриерите доставят до вашето населено място.
  6. Ако настъпят форсмажорни обстоятелства и се прецени, че ще има забавяне на доставката от страна на Maribella.bg или куриерската фирма, консултант на магазина ще се свърже с Купувача (Потребителя), чрез посочените начини за връзка и ще го уведоми за настъпилите промени и възможните срокове за доставка.
  7. Продавачът използва за доставки куриерски фирми “Спиди”, “Лео Експрес” и “Eконт”, като обичайните часове за доставка са от 9.00 до 17.30 часа. Всяка пратка е застрахована, като застраховката е за сметка на Продавача.
  8. Общата цена на вашата покупка се изчислява след натискане на бутона ПОРЪЧАЙ на виртуалната пазарна количка, а стойността на продуктите и доставката присъстват в копието на заявката Ви изпратено до посочената е-поща.
  9. След въвеждане на коректни данни за доставка може да изберете плащане с наложен платеж или по банков път. Имайте предвид, че плащанията извън избрания метод с наложен платеж може да забавят изпращането на поръчката Ви и тя да не бъде активирана преди да получим превод в нашата сметка.
  10. Ако Купувачът не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на Куриер да получи в срок стоката, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка и Купувачът дължи неустойки за направени транспортни и други разходи.