ГРИЖА ЗА ЗЪБИ

 

   

Създадена в сърцето на Лондон от 1994 година JANINA ULTRA WHITE е марка №1 за натурално и безопасно избелване на зъби с ензими от ананас и папая. Целта е всеки да постигне искрящо бяла усмивка и същевременно оптимално орално здраве. 

JANINA Ultra White са уникална серия пасти и ленти за избелване на зъби с иновативен и клинично доказан състав. Избелващите пасти JANINA включват патентован избелващ Бромеин комплекс от ензимите Бромелаин на Ананас и Папаин на Папая, Течен Емайл, Ксилитол и много други съставки за перфектна устна хигиена.

БЕЗ хидргоген пероксид или абразиви като silica пастите Janina може да се използват ежедневно!

 

Суперчетката за зъби Dr.Barman`s е изобретена през 1989 година в Норвегия. Тя е патентована и бива награждавана множество пъти през годините за своята изключителна ефективност и опростена употреба. Има редица клинични изследвания, които доказват преимуществата в почистването на зъбите и запазването на оралното здраве.

Марката Dr. Barman`s и нейните продукти за дентална грижа са постоянен синоним на качество за тези, които се фокусират върху по – добра устна хигиена!

MARIBELLA.BG е ЕКСКЛУЗИВЕН И ОФИЦИАЛЕН ВНОСИТЕЛ НА МАРКИТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ!

 

Подреди по