JANINA ACTIVATED CHARCOAL - Избелване с Активен въглен 75 мл

JANINA ACTIVATED CHARCOAL е най-новата паста за зъби от серия продукти на Жанина. В допълнение към патентованият избелващ комплекс от ензимите на Ананас и Папая и активните съставки за оптимална устна хигиена, ACTIVATED CHARCOAL съдържа и активен въглен.

 

Той има свойството да „абсорбира“ токсините от устата и да премахва петната, без да причинява вреда на емайла,осигурявайки свеж дъх и допълнителна свежест. Патентованият избелващ Bromaine complex съдържа комбинация от натурални ензими (бромелаин от ананас и папаин от папая), за безопасно избелване на зъбите без използване на абразиви или хидроген пероксид.

 

JANINA с активен въглен избелва зъбите, спомага за отстраняване на повърхностни петна (от кафе, чай, никотин, червено вино), премахва лошия дъх и освобождава допълнителна свежест!

 

Като останалите пасти от серията ни за избелване на зъби Activated Charcoal e клинично доказана и идеална за премахване на петна от кафе, никотин, чай, червено вино за видимо по – бяла и красива усмивка.

 

Използвана 2 пъти дневно, JANINA с активен въглен също така помага за превенция на кариеси, контролира плаката и защитава венците.

 

Идеална за:

 

 Безопасно избелване с натурални ензими и активен въглен

 Помага за премахването на петна, пречиства дъха и освобождава допълнителна свежест през целия ден

 Намалява чувствителността на зъбите

 Помага за предотвратяването появата на кариеси

 Контролира натрупването на плака и зъбен камък

 Осигурява дълготрайна защита на венците

 Контролира ерозирането на зъбите

 Не съдържа абразиви като Silica

 Премахва петна от чай, кафе, никотин, червено вино и др.

 Пародонтални заболявания

 При намалено слюнкоотделяне в това число възрастни и хора със специални нужди

 Пациенти с коронки, мостове, инлеи или импланти

Пациенти с лечение на венците

 Пациенти с ортодонтски брекети, частични и тотални протези

 

Изполвайки JANINA с активиран въглен два пъти дневно, Вие намалявате чувствителността на вашите зъби, избелвате зъбите си безопасно и същевременно предотвратявате появата на кариеси, контролирате зъбната плака и осигурявате дълготрайна защита за вашите венци.

 

Независими клинични изследвания доказват, че JANINA е ефективна в борбата с Халитозата (лош дъх) и е безопасна за всекидневна употреба.

 

Употреба: За най – добър резултат нанесете пастата върху суха четка и мийте зъбите си поне три минути. Препоръчително е след миене да изплюете остатъка, но известно време да не изплаквате с вода, за да позволите на формулата да действа по – дълго и ефективно.

      

pure beauty award winnerAs seen in: This MorningAs seen in: StellaAs seen in: Pure BeautyAs seen in: Beauty MagazineAs seen in: Good HousekeepingРезултат с изображение за gq british magazine logoРезултат с изображение за esquire logoAs seen in: VougeAs seen in: OK!As seen in: The Telegraph

22,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 22,90 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!