JANINA EXTRA STRENGTH – Интензивно избелване 75 мл

JANINA Ultra White Extra Strength е уникалнa избелваща паста с клинично доказана и неабразивна формула, която съдържа най – ефективните съставки за оптимална устна хигиена и по – голямо количество от избелващия ензимен Бромеин комплекс – патентована комбинация от ензимите Бромелаин от Ананас и Папаин от Папая.

 

По – голямото количество от избелващи съставки спомага да се премахнат натрупваните с времето петна от никотин, кафе, чай, вино и други. Зъбите ви ще станат видимо по – бели, полирани и гладки. А поддържането им с пастата ще ги запази и предпази от повторно натрупване на петна от консумирането на храни, напитки и никотин.

 

 

Клинично доказано премахва оцветявания и петна от никотин, кафе, чай, червено вино и червило за видимо по – бели зъби.

 

Идеална за:

 

 Безопасно избелване на зъбите с Бромелаин и Папаин от Ананас и Папая

 По – здрави зъби и венци

 Страдащи от халитоза (лош дъх)

 Премахва петна от чай, кафе, никотин, червено вино и др.

 Повишено натрупване на зъбен камък

 При ерозия и висок риск от неконтролируеми кариеси

 Пародонтални заболявания

 При намалено слюнкоотделяне в това число възрастни и хора със специални нужди

 Пациенти с коронки, мостове, инлеи или импланти

 Пациенти с лечение на венците

 Пациенти с ортодонтски брекети, частични и тотални протези

 

 

Изполвайки JANINA Extra Strength два пъти дневно, Вие избелвате зъбите си безопасно и същевременно предотвратявате появата на кариеси, контролирате зъбната плака и осигурявате дълготрайна защита за вашите венци.

 

Независими клинични изследвания доказват, че JANINA Ultra White е ефективна в борбата с Халитозата (лош дъх) и е безопасна за всекидневна употреба.

 

Употреба: За най – добър резултат нанесете пастата върху суха четка и мийте зъбите си поне три минути. Препоръчително е след миене да изплюете остатъка, но известно време да не изплаквате с вода, за да позволите на формулата да действа по – дълго и ефективно.

 

 

pure beauty award winnerAs seen in: This MorningAs seen in: StellaAs seen in: Pure BeautyAs seen in: Beauty MagazineAs seen in: Good HousekeepingРезултат с изображение за gq british magazine logoРезултат с изображение за esquire logoAs seen in: VougeAs seen in: OK!As seen in: The Telegraph

19,90 лв.
Опции за покупка
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 19,90 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!